Foto: Promo Dokle pogled seže
Foto: Promo Dokle pogled seže
Foto: Promo Jami Distrikt
Foto: VL Dani satire

Osvojite ulaznice za predstave 41. Dana satire

02. 06. 2017. u 14:29
Počelo je novo izdanje satire, a Večernji list daruje vam ulaznice

Festival Dani satire Fadila Hadžića i ove godine uspješno okuplja najbolja komediografska i satirička djela hrvatske kazališne produkcije, uz sudjelovanje istaknutih produkcija iz inozemstva. Festival je natjecateljskog karaktera, a domaća i inozemna kazališta ravnopravno sudjeluju u konkurenciji za nagrade.

Zagrebačko Satiričko kazalište Kerempuh od 2. do 21. lipnja domaćin je 41. izdanja ovog najvećeg domaćeg i regionalnog festivala na kojem će ove godine biti izvedeno 15 predstava iz šest zemalja.

Tako se očekuje više od 300 izvođača i sudionika, a zaključit će ga, u nedjelju 21. lipnja, dodjela nagrada 41. »Dana satire Fadila Hadžića«.

Večernji list želi omogućiti svojim čitateljima da budu dio ovog velikog festivala satire i daruje vam ulaznice za predstave ovog festivala!

Ovoga puta dijelimo pet puta po dvije ulaznice za drugu i treću u nizu dokumentarnu kazališnu predstavu. Druga predstava održat će se u nedjelju 4. lipnja, kada Firchie Think Tank Studio iz Novog Sada gostuje s dokumentarnom kazališnom predstavom »Jami distrikt«, u kojoj se problematizira pitanje nacije i nacionalnih država u hi-tech svijetu 21. stoljeća.

Jesu li nam, u eri interneta, umjetne inteligencije i suvremene medicine još uvijek potrebne stare, „dobre“ nacije? Što će smijeniti nacije i nacionalne države?

I tko je gori: nacije ili korporacije?!

Treća predstava održat će se u ponedjeljak 5. lipnja. Tada će Kraljevsko pozorište Zetski dom na Cetinju iz Crne Gore predstaviti svoju predstavu pod nazivom "Dokle pogled seže", u kojoj će se prikazati turbulentne teme današnjice u Crnoj Gori, ali i u drugim europskim zemaljama – priča je to o nekoj vrsti ‘’istočnoeuropljanstva’’, kao generalnom životnom osjećaju. Glumci su kroz predstavu uspjeli prikazati osobne unutrašnje priče kroz 25 različitih karaktera - od radnika do ministra.

Sve što je potrebno kako biste osvojili ulaznice za jednu od predstava jest poslati svoje osobne podatke (ime i prezime, broj telefona te e-mail adresu) na marketing@vecernji.net pod nazivom JAMI DISTRIKT ili DOKLE POGLED SEŽE – ovisno o predstavi koju želite pogledati.

Desetero sretnika koji prvi ostave potrebne podatke uz odgovarajući naziv e-maila dobiva po dvije ulaznice!

Pridružite nam se i doživite aktualne probleme sadašnjice na satiričan način!

5.6. Kerempuh Autorski projekt Árpáda Schillinga: Dokle pogled seže

Dani satire 'Jami Distrikt' problematizira pitanje nacije u hi-tech svijetu

DANI SATIRE U društvenoj krizi teme se rađaju na svakom koraku

PROMO
Video: Ovo su filmovi koje ćete moći besplatno pogledati na Filmushki
pogledajte na vecernji.hr
Vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice vecernji.hr kliknite na "Slažem se".