Operna premijera

Osječki ‘Seviljski brijač’ pod ravnanjem Mladena Tutavca

Foto: arhiva
Osječki ‘Seviljski brijač’ pod ravnanjem Mladena Tutavca
04.05.2012.
u 11:24
U Osječkom “Seviljskom brijaču” pjevaju Sveto Matošić Komnenović, Ladislav Vrgoč, Vlaho Ljutić, Dali Mor, Vesna Baljak, Robert Adamček, Davor Radić i drugi
Pogledaj originalni članak

Petak navečer u Hrvatskom narodnom kazalištu u Osijeku rezerviran je za premijeru “Seviljskog brijača” pod ravnanjem Mladena Tutavca i u režiji Krunoslava Cigoja. “Seviljski brijač” najizvođenija je komična opera u povijesti, a govori o lukavstvu brijača Figara koji grofu Almavivi osigurava ljubavni uspjeh kod njegove voljene Rosine, zatočenice ljubomornog Bartola. Skladatelj je Gioacchino Rossini, a libreto je napisao Pierre Augustin Caron de Beaumarchais.

 U Osječkom “Seviljskom brijaču” pjevaju Sveto Matošić Komnenović, Ladislav Vrgoč, Vlaho Ljutić, Dali Mor, Vesna Baljak, Robert Adamček, Davor Radić i drugi, a premijera počinje u 20 sati.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.