Prijenos

Opera Pepeljuga u CineStaru

Foto: Pepeljuga
Opera Pepeljuga u CineStaru
20.01.2012.
u 12:29
U cijelom ciklusu “Spektakli u CineStaru” prikazat će se još ukupno 11 opera i 2 baleta
Pogledaj originalni članak

Royal Opera House prvi put predstavlja priču o Pepeljugi ispričanu prema Massenetovoj operi Cendrillon. Redatelj Laurent Pelly unosi u ovu operu lakoću pokreta koja se odlično stapa s Massnetovom poletnom glazbom te kostimima bajkovitog šarma. Među glavnim akterima opere, Pepeljugom i princem, nalazi se i dobra vila koja će im pomoći da njihova ljubav doživi sretan završetak. Vrlo simpatična, šarmantna i komična opera, s mnoštvom glazbenih iznenađenja, na čelu sa specijalistom među dirigentima Bertrandom de Billyem, svakako spada u nezaobilazne operne poslastice ove sezone.

U operi nastupaju Joyce DiDonato, Alice Coote i Eglise Guttierez, uz Orkestar kazališta Royal Opera House London. Datum prikazivanja u CineStaru je 24. siječnja, a opera je na francuskom s engleskim titlovima. 

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.