Ekskluzivno

Obavještajna služba u hramu uzvišenih

Foto: VL
Obavještajna služba u hramu uzvišenih
15.07.2015.
u 16:12
U drugom dijelu trilogije Odbrojavanje čekaju vas dva nespojiva svijeta i avantura puna adrenalina
Pogledaj originalni članak

Trilogija Odbrojavanje je napet i do kraja neizvjestan političko-špijunski triler Patricka Hughesa, pisan tečnim stilom zbog čega se ova trilogija čita u jednom dahu. Hrvatski iseljenik Martin Balarin, redatelj i suvlasnik marketinškog studija u New Yorku, sasvim slučajno bit će uvučen u sukob obavještajnih agencija. Razlog je izvrsno plaćen posao na ronilačkoj ekspediciji na njegovu rodnom otoku Korčuli i prelijepa mlada žena Bianca Stone koju je upoznao u Atlantic Cityju.

Tijekom ronilačke ekspedicije na Korčuli, NATO, HRM i Američka ratna mornarica imaju pokaznu vježbu. Radnja postaje napeta kada se Anselmo – superbogati biznismen iz New Yorka priključuje ronilačkoj ekspediciji sa svojom luksuznom jahtom.

Drugi nastavak trilogije Odbrojavanje vodi nas na put do budističkog samostana Diskit Gompa (Kašmir, Indija) po najvišoj cesti na svijetu (5300 m). Osim razgovora s vrhovnim budističkim svećenicima, meditacijama na Himalaji, glavni lik Martin Balarin doznaje tko su Bianca i Sara i zašto su najmoćnije obavještajne agencije poslale svoje agente u ovaj dio svijeta. CIA, Mossad i kineski MSS tragaju za mladim genijem koji ima "izum opasan za svjetsku ekonomiju".

U prodaji na svim kioscima i na www.mondo.hr za 39,90 kn.

Prvi dio Dekompresija još uvijek je u prodaji, a od 29.7. u prodaji potražite i zadnji dio trilogije Poruka.

Informirajte se o svim našim izdanjima putem Facebook stranice.

Pogledajte na vecernji.hr