digitalizacija

Nova web stranica industrijske baštine Rijeke

Foto: Screenshot
Nova web stranica industrijske baštine Rijeke
01.10.2014.
u 18:00
Novi portal u bazi ima 58 kataloških jedinica koje pokrivaju arhitektonsku industrijsku baštinu
Pogledaj originalni članak

Nova web stranica industrijske baštine Rijeke rijekaheritage.org prva je faza projekta Digitalizacije kulturne baštine Grada Rijeke, a realizirana je u suradnji Odjela za kulturu Grada Rijeke i Centra za industrijsku baštinu Sveučilišta u Rijeci. Novi portal u bazi ima 58 kataloških jedinica koje pokrivaju arhitektonsku industrijsku baštinu.

Novi portal u bazi ima 58 kataloških jedinica koje pokrivaju arhitektonsku industrijsku baštinu. Baza će se nadopunjavati industrijskom, ali i ostalom kulturnom baštinom dok ne postane relevantan izvor informacija i mjesto gdje se može pregledati kompletna riječka baština.

Izradu web stranice Grad je sufinancirao sredstvima spomeničke rente u iznosu od 50 tisuća kuna. Sadržaj namijenjen široj publici može se pretraživati putem tražilice, vremenske crte i geografske lokacije, tekstovi su na hrvatskom i engleskom jeziku, a sadrži i bibliografiju koja znanstvenicima i studentima daje smjer za daljnje istraživanje.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.