HVALE VRIJEDNA MANIFESTACIJA

Ne propustite Noć kazališta

Foto: kazalište dubrava
Ne propustite Noć kazališta
19.11.2009.
u 15:33
Nakon pilot izdanja Noći kazališta prošle godine u Dječjem kazalištu Dubrava, ove će se godine, točnije 21. studenoga, ova hvale vrijedna manifestacija održati u cijeloj Hrvatskoj.
Pogledaj originalni članak

Nakon pilot izdanja Noći kazališta prošle godine u Dječjem kazalištu Dubrava, ove će se godine, točnije 21. studenoga, ova hvale vrijedna manifestacija održati u cijeloj Hrvatskoj. Ljubiteljima Thalijina hrama svoja vrata otvorit će mnoga kazališta i centri koji se bave kazališnom umjetnošću.

Želja ovog projekta je, kažu iz Ministarstva kulture, otvoriti kazališta kao predmete susreta, dijaloga, druženja i novih spoznaja, a cilj je i razvijanje multikulturalnosti i razbijanje jezične barijere u kazališnom svijetu.

U projekt je uključeno 34 kazališta iz cijele Hrvatske, a program osim kazališnih predstava obuhvaća i međunarodne koprodukcije i gostovanja, čitanja i uprizorenje tekstova suvremenih europskih autora, susrete s izravnim internetskim uključivanjem i drugo. Osim toga u nekim će kazalištima biti moguće i razgledavaje scene, a i upoznavanje glumaca.

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.