Pčelica matineje

Nastavak "Pčelica matineje" u kinu Europa uz film ''Planet 51''

Nastavak "Pčelica matineje" u kinu Europa uz film ''Planet 51''
28.04.2011.
u 10:55
Roditelji, čija djeca mogu i žele sama biti u kinodvorani za vrijeme projekcije, moći će razmijeniti brojeve mobitela s dežurnim osobljem, apsolventima Pedagoške akademije, s kojima će u slučaju potrebe moći stupiti u kontakt
Pogledaj originalni članak

Na radost mladih filmoljubaca besplatne "Pčelica matineje" nastavljaju se i ove subote, 30. travnja u 11 sati u kinu Europa filmom ''Planet 51''.

''Planet 51'' je urnebesna animirana avantura o američkom astronautu, kapetanu Charlesu Chucku Bakeru koji otkriva novi, sasvim nepoznat planet. Film je sinkroniziran na hrvatski jezik i namijenjen je svim uzrastima.

Kino Europa i Zagrebačka banka počeli su zajednički projekt besplatnih "Pčelica matineja" 16. travnja, a u jutarnjim terminima vikendom matineje za najmlađe nastavit će se do kraja ove godine.

Za roditelje malih filmoljubaca osmišljena je i dodatna pogodnost. Naime, roditelji, čija djeca mogu i žele sama biti u kinodvorani za vrijeme projekcije, moći će razmijeniti brojeve mobitela s dežurnim osobljem, apsolventima Pedagoške akademije, s kojima će u slučaju potrebe moći stupiti u kontakt.

Sljedeća "Pčelica matineja" održat će se u nedjelju 15. svibnja, kada će biti prikazan film ''Tajna Kellsa'', animirani spoj magije, fantazije i keltske mitologije namijenjen djeci starijoj od osam godina.

Raspored "Pčelica matineja" do kraja lipnja dostupan je na internetskim stranicama kina Europa.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.