Nakon sinove smrti Marina Tucaković ne vraća se u Operaciju Trijumf

03.12.2008.
u 10:06
Pogledaj originalni članak

Marina Tucaković, članica žirija Operacije Trijumf i autorica mnogih pjesama, zbog sinove je smrti očajna, i kako doznaje Press, o povratku u emisiju niti ne razmišlja.

Zbog iznenadne smrti njezina 24-godišnjeg sina Miloša u ponedjeljak je otkazana gala večer Operacije trijumf. U ovim teškim trenucima Marini najveću podršku pružaju suprug Futa i stariji sin Milan, a Marina ne želi da u njihovu obiteljsku kuću itko dolazi.

- Marina je na rubu živčanog sloma. Smrt mlađeg sina Miloša potpuno ju je dotukla i uopće nema snage za borbu s ovom tragedijom - piše u Pressu. Iako se iz producentske kuće Emotion još nisu službeno oglasili niti objavili daljnje planove za Marinine aktivnosti u ovoj emisiji, Press doznaje da Marina više neće biti članica žirija.

Podsjetimo, Marinin sin Miloš Radulović umro je u ponedjeljak u obiteljskoj kući u središtu Beograda, a mrtvo tijelo pronašla je njegova djevojka. Još nema službenih informacija o uzroku smrti.

Gala večer u kojoj će se za ostanak boriti Ana Bebić i Nikola Paunović održat će se 8. prosinca.

(ič)

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr