U prodaji

Najbolji priručnici za uzgoj maslina

Foto: VL
Najbolji priručnici za uzgoj maslina
08.09.2016.
u 12:51
U jednostavnim priručnicima doznajte sve o rezidbi i cijepljenju maslina, navodnjavanju, zaštiti maslina od bolesti i štetnika
Pogledaj originalni članak

Priručnik "Rezidba i cijepljenje maslina" donosi sve o prirodnom rastu maslina, rezidbi u prvim godinama, uzgojnim oblicima, ljetnoj rezidbi, tehnikama i alatima, te najčešćim greškama pri rezidbi.

U priručniku "Navodnjavanje maslina i voćnjaka" možete doznati sve o izboru, načinima i planiranju turnusa navodnjavanja, o rodnosti i preduvjetima o kojima ona ovisi. Doznajte kakva je uloga i potreba za vodom tijekom godine, sve o izboru načina navodnjavanja, planiranje turnusa navodnjavanja, te mnogo drugoga.

Različiti pristupi zaštiti maslina, štetnici masline i njihovo suzbijanje, bolesti masline i njihovo suzbijanje objedinjeni su u priručniku "Zaštita maslina od bolesti i štetnika".

Ovi priručnici donose i mnogo fotografija u boji i grafičkih prikaza pojedinih koraka kod uzgoja masline.

Potražite u prodaji na svim kioscima. Cijena svake knjige je 29,90 kn. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr