Nagrade Bobijevih dana smijeha

Nagrađeni Vera Zima, Branka Cvitković, Potočnjak i Navojec

Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL
Nagrađeni Vera Zima, Branka Cvitković, Potočnjak i Navojec
02.11.2014.
u 11:29
Na završetku Trećih Bobijevih dana smijeha dodijeljene su nagrade glumcima
Pogledaj originalni članak

        Na Trećim Bobijevim danima smijeha koji se održavaju u Histrionskom domu glumačke nagrade dobili su Branka Cvitković, Vera Zima, Žarko Potočnjak i Goran Navojec. Festival smijeha protegao se na jedanaest večeri, a publika je mogla vidjeti predstave iz Zagreba, Virovitice, Karlovca i Koprivnice. Vera Zima nagrađena je za ulogu Tamare u predstavi “Žene u crvenom” Davora Špišića u produkciji Ludens teatra. Branka Cvitković nagrađena je za ulogu Martina Wellera u Coburnovoj “Partiji remija” u produkciji Histriona, a Žarko Potočnjak za ulogu Profesora u Radakovićevom “Dobitniku” u produkciji Kazališta KNAP. Goran Navojec nagrađen je za ulogu Mate Bukarice u Brešanovoj drami “Predstava Hamleta u selu Mrduša Donja” u produkciji Kerempuha.

Selektor Bobijevih dana smijeha Zlatko Vitez ističe da su svi nagrađenici zadužili glumište svojim odličnim ulogama, ali i da su to umjetnici koji su na neki način bili vezani uz Bobija Marottija. Nagrade Bobijevih dana koje su ove godine bile dodjeljivanje prvi put sastoje se od Bobijevog portrera koji je izradio akademski kipar i scenograf Miljensko Sekulić.    

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

CA
cajnik
15:42 05.11.2014.

cesstitke