U Areni

Mjuzikl Footloose svoju ljetnu turneju počinje u Puli

Foto: arhiva VL
Mjuzikl Footloose svoju ljetnu turneju počinje u Puli
09.06.2011.
u 14:23
Lakonogi ansambl prvog privatnog mjuzikla u našoj regiji predvodi Puljanin Nikola Milat u glavnoj muškoj ulozi, koji se za svjetla pozornice odrekao odvjetničke karijere
Pogledaj originalni članak

Mjuzikl koji su Zagrepčani gledali puna dva mjeseca – domaća varijanta slavnog Footloosea – kreće na ljetnu turneju. Početak je 23. lipnja u Areni u Puli. Riječ je o prvoj privatnoj broadwayskoj produkciji u regiji nastaloj prema istoimenom filmskom hitu.

Nevjerojatan lakonogi ansambl predvodi Puljanin Nikola Milat u glavnoj muškoj ulozi, koji se za svjetla pozornice odrekao odvjetničke karijere. Iako je u Puli završio glazbenu školu za klavir, a od 2001. godine ima i vlastiti bend Drama, za studij je Nikola ipak izabrao sigurnije pravo, fakultet koju mu je zbog slobodnog režima predavanja ostavljao prostora za brojne kazališne projekte u kojima je sudjelovao i u kojima je rastao – Kosa, Isus Krist Superstar, Aida, Ljepotica i zvijer, Briljantin, Dundo Maroje, Ruža na asfaltu. Svoju glavnu ulogu, onu Rena McCormacka, čekao je čak deset godina, a primivši sretnu vijest sa smiješkom je, još uvijek u strogom odijelu, odšetao u ured svoga šefa i predao otkaz. Zaljubljen u svjetla pozornice, nada se za zauvijek!

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.