lijepa gesta

Matthew McConaughey u izolaciji organizira bingo večeri za penziće

Foto: Facebook
Foto: Facebook
08.04.2020.
u 13:08
Glumac Matthew McConaughey sa štićenicima doma za umirovljenike iz njegovog gradića u Teksasu odigrao je "partiju" binga preko Zoom video chata.
Pogledaj originalni članak

Poznati glumac Matthew McConaughey simpatičnom akcijom diže moral stanovnika svog grada. Nakon što je prošlog tjedna na Twitter postavio video u kojem poziva na jedinstvo i solidarnost tijekom pandemije, pokazao je da to nisu bile samo puke riječi te sa svojim lokalnim domom za umirovljenike organizirao veliku bingo večer na aplikaciji Zoom. 

Stanovnici doma za umirovljenike The Enclave u gradu Round Rock u Teksasu, već su prošle godine pozvali McConaugheya da im se pridruži na bingo večeri, što im je omiljena razbibriga, a on im je sada vrlo rado odgovorio na poziv. S njima su se zabavljali i njegova majka, žena i djeca s kojima je glumac trenutno u izolaciji, a umirovljenici bili su oduševljeni. Nakon što su odigrali bingo, McConaughey veselo je odgovarao na sva njihova pitanja. 

- Ostvarila im se velika želja. Štićenicima našeg doma bilo je iznimno drago vidjeti Matthewa i njegovu obitelj i uživali su u razgovoru s njim. To im je dalo nadu i energiju koju su trebali da uspiju prebroditi ovo usamljeno, teško vrijeme - rekla je Molly Davis Nedley iz The Enclavea za lokalnu televiziiju. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.