Promo

Live streaming koncerata s 8. Vip Zagreb Jazz Festivala

Foto:
jazz (1)
Foto:
jazz (1)
Foto:
jazz (1)
Foto:
jazz (1)
VL
Autor
PR Članak
26.10.2012.
u 16:16
Koncert kvarteta Mostly Other People Do the Killing, koje mnogi nazivaju jazz atrakcijom s početka 21. stoljeća, na rasporedu je u subotu, 3. studenog u 20 sati.
Pogledaj originalni članak

Vipnet, kao generalni sponzor osmog po redu Vip Zagreb Jazz Festivala, svim ljubiteljima jazza osigurava ekskluzivni prijenos dva festivalska koncerta uživo iz Vip cluba. Tako svi koji nisu u mogućnosti prisustvovati nastupima mladih glazbenika Mostly Other People Do the Killing i američke pjevačice, skladateljice i pjesnikinje Gretchen Parlato mogu ih besplatno pratiti na portalu Vip.hr (mms://stream.vip.hr/JAZZ).

Koncert kvarteta Mostly Other People Do the Killing, koje mnogi nazivaju jazz atrakcijom s početka 21. stoljeća, na rasporedu je u subotu, 3. studenog u 20 sati. Gretchen Parlato, jazz diva koju su međunarodna Udruga jazz novinara i kritičari uglednog jazz časopisa DownBeat ove godine proglasili najboljom pjevačicom, nastupa u nedjelju, 4. studenog u istom terminu.

 Posjetitelji portala Vip.hr će, kroz živu sliku i zvuk pomoću Windows Media Playera, osjetiti atmosferu iz Vip cluba, a za nezaboravni umjetnički doživljaj zasigurno će se pobrinuti sami izvođači.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr