Glazbena suradnja

Koncert Slovenske filharmonije u Zagrebu

Foto: arhiva VL
Koncert Slovenske filharmonije u Zagrebu
18.01.2013.
u 14:00
Bila je to prilika i za upoznavanje dvoje mladih slovenskih umjetnika: dirigenta Simona Krečiča i flautistice Eve-Nine Kozmus
Pogledaj originalni članak

Dok se Zagrebačka filharmonija vraćala s uspješnog gostovanja u bečkom Musikvereinu, prema Zagrebu je krenula i Slovenska filharmonija. Ljubljanski orkestar je u četvrtak u Lisinskom održao koncert u regionalnom ciklusu \"Točka-tačka-pika\".

Bila je to prilika i za upoznavanje dvoje mladih slovenskih umjetnika: dirigenta Simona Krečiča i flautistice Eve-Nine Kozmus. Na programu je bila Slovenska rapsodija Pavla Merkua, Koncert za flautu i orkestar u d-molu C. P. E. Bacha te Četvrta simfonija Čajkovskog.

 

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.