posljednji pozdrav

ZKM se oprašta od Igora Vuka Torbice komemoracijom 7. srpnja

Foto: Arhiv ZKM
ZKM se oprašta od Igora Vuka Torbice komemoracijom 7. srpnja
19.06.2020.
u 13:40
ZKM javlja kako će se oni od dragog kolege i prijatelja oprostiti na  komemoraciji 7. srpnja, a o točnom vremenu te komemoracije izvjestit će sljedećih dana.
Pogledaj originalni članak

I dok se brojna kazališta diljem regije još opraštaju od tragično preminulog redatelja Igora Vuka Torbice iz ZKM-a su javili kako je njegov posljednji ispraćaj biti organiziran je u najužem obiteljskom krugu, zbog novih epidemioloških mjera.

Uz to ZKM javlja kako će se oni od dragog kolege i prijatelja oprostiti na  komemoraciji 7. srpnja, a o točnom vremenu te komemoracije izvjestit će sljedećih dana. 

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.