Snima se novi nastavak

Koko se novim licem vraća u prošlost

Koko se novim licem vraća u prošlost
16.06.2016.
u 12:03
Sada već odraslog dosadašnjeg tumača Koka Antonija parača u novom nastavku "Uzbuna na Zelenom vrhu" zamjenjuje Marko Tocilj, a nova Marica je Sara Čolaković
Pogledaj originalni članak

Ovoga tjedna u okolici Zagreba počelo je snimanje filma “Uzbuna na Zelenom vrhu”. Novi nastavak dječjeg serijala kojeg je dosad u kinima vidjelo oko 200 tisuća gledatelja svojevrsni je prednastavak ranije snimljenih filmova (“Koko i duhovi”, “Zagonetni dječak” i “Ljubav ili smrt”) o životu glavnog junaka prije njegova preseljenja u Zagreb. Koko i njegovi prijatelji provode ljetne praznike igrajući se na obalama jezera uz idilični Zeleni Vrh. Tu prazničku idilu iznenada narušava niz misterioznih pljački i razbojstava počinjenih pod okriljem noći. Kao i uvijek, Koko i prijatelji odlučuju “malo uskočiti” odraslima i uzimaju stvari u svoje ruke.

Sada već odraslog dosadašnjeg tumača Koka Antonija parača u novom nastavku zamjenjuje Marko Tocilj, a nova Marica je Sara Čolaković. Uloge Kokovih roditelja tumače Dijana Vidušin i Ozren Grabarić. Režiju novog nastavka serijala potpisuje filmska i TV redateljica Čejen Černić koja je ujedno i koscenaristica, a scenarij je napisala Hana Jušić.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar lukagali30
lukagali30
17:21 20.01.2017.

Više mi se sviđa novi Koko (Marko Tocilj) nego stari/bivši Koko (Antonio Parač