Muzej suvremene umjetnosti

Kod kuće je najgore – kreativna vikend radionica posvećena modi

Foto: ' '
Kod kuće je najgore – kreativna vikend radionica posvećena modi
08.01.2010.
u 13:05
Radionice je osmislila modna dizajnerica Lidija Fištrek, a sudionici će, potaknuti nekim djelom iz postava Muzeja, otisnuti umjetnost na vlastitu majicu
Pogledaj originalni članak

Danas od 16 do 18 sati i sutra od 11 do 13 sati u sklopu ciklusa kreativnih radionica Kod kuće je najgore MSU poziva mlade od 13 do 19 godina da se okušaju u radionici Umjetnost za odjenuti. Radionice je osmislila i vodi modna dizajnerica Lidija Fištrek, a sudionici će, potaknuti nekim djelom iz postava Muzeja, reiterpretirati umjetnost na svoj način te je uz pomoć digitalnog fotoaparata i računala otisnuti na bijelu majicu. Tako će moći odjenuti svoj "komadić" suvremene umjetnosti. Sudjelovanje u radionicama je besplatno, a sa sobom samo treba ponijeti bijelu majicu, dok sav ostali potreban materijal osigurava Muzej. Zbog ograničenog broja sudionika prijavite se na: tel 6052 717 ili na adresu: edukacija@msu.hr.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.