MSU

Kino Metropolis za djecu i odrasle

Foto: arhiva VL
Kino Metropolis za djecu i odrasle
08.01.2013.
u 11:57
Za djecu je pripremljen njemački animirani film Mali veliki panda (sinhronizran za hrvatski), a za odrasle triler Drugi svijet
Pogledaj originalni članak

Kino Metropolis u vrijeme školskih praznika za najmlađe kino posjetitelje prikazuje  njemački animirani film Mali veliki panda, koji je sinkroniziran na hrvatski. Na programu je svakog posljepodjeva u 17 sati, od utorka 8. siječnja. Pričaje to o dalekoj Kini, gdje  mali panda pokušava spasiti svoju šumu i prijatelje od zločestih drvosječa. Režirali su ga Greg Manwaring i Michael Schoemann.

A nakon programa za djecu, sliedi film za odrasle. U utorak 8. siejčnja u 19 sati premijerno možete vidjeti francusko-belgijski triler Drugi svijet, redatelja  Gilless Marchanda, u kojem glavne uloge tumače:  Grégoire Leprince-Ringuet, Louise Bourgoin, Melvil Poupaud. Priča je to o dvoje mladih, Gaspard i Marion. Na ljetnom odmoru pronađu izgubljeni mobitel i odluče ga vratiti vlasniku. Ispostavit će se kako to i nije bila najbolja ideja jer je bivši vlasnik počinio ritualno samoubojstvo, a njegova tajanstvena poznanica Audrey uskoro počne navlačiti Gasparda na opasnu računalnu igricu....

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.