Ono u Lisinskom

Kazushi Ono uz Zagrebačku filharmoniju u Lisinskom

Foto: arhiv vl
Kazushi Ono uz Zagrebačku filharmoniju u Lisinskom
28.02.2011.
u 11:17
Nekadašnji omiljeni šef dirigent Zagrebačke filharmonije Kazushi Ono u petak će ponovno dirigirati svojim bivšim orkestrom u Zagrebu. Na programu su djela Berlioza i Prokofjeva
Pogledaj originalni članak

Devedesetih je Kazushi Ono bio omiljeni šef-dirigent Zagrebačke filharmonije, a u petak će ponovno stati pred svoje filharmoničare. Na programu pretplatničkog koncerta bijele oktave su djela Berlioza i Prokofjeva i to Berliozov Rimski karneval i treća scena iz Romea i Julije te Prokofjevljeva Peta simfonija. Kazushi Ono trenutačno je šef-dirigent Opere u Lyonu, a posljednjih godina dirigirao je u najznačajnijim opernim kućama svijeta poput Metropolitana i Scale.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.