GOSTOVANJE

Kanadski punk-rokeri SUM 41 pred zagrebačkom publikom

Kanadski punk-rokeri SUM 41 pred zagrebačkom publikom
27.06.2011.
u 19:46
Raspjevani Kanađani predstavit će pjesme s nedavno objavljenog albuma "Screaming Bloody Murder". Predgrupa je sve popularniji domaći sastav "Kinoklub".
Pogledaj originalni članak

SUM 41, četveročlana kanadska melodiozna punk-rock atrakcija, 29. lipnja gostuje u zagrebačkom klubu Boogaloou, gdje će predstaviti i pjesme s nedavno objavljenog   albuma "Screaming Bloody Murder".

Članovi benda prije sedam su godina u sklopu jedne dobrotvorne akcije gostovali u ratom pogođenoj afričkoj republici Kongo i jedva izvukli živu glavu. Spasio ih je pripadnik UN-ovih mirovnih snaga Charles Chuck Pelletier po kojemu je njihov album iz 2004. i dobio naziv - "Chuck".

Kao predgrupa nastupa sve popularniji zagrebački sastav “Kinoklub”.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.