URNEBESNO SMIJEŠNO

Justin kao plesačica u Beyonceinu spotu

01.12.2008.
u 10:32
Pogledaj originalni članak

Poznato je da je Justin Timberlake odličan zabavljač i komičar, ali ovoga je puta nadmašio samog sebe i nasmijao gledatelje do suza. Justin je s još dvojicom komičara nastupio u televizijskoj emisiji Saturday Night Live u ulozi pratećih plesača, odnosno plesačica u spotu pjevačice Beyonce Knowles za pjesmu “Single Ladies”.

Riječ je ustvari bila o parodiji na već postojeći video uradak u kojem je Beyonce, tvrde zli jezici, angažirala transvestite. Odjeveni u crne trikoe i cipele s potpeticama, Timberlake i ekipa su se potpuno uživjeli u svoje uloge, ali Beyonce baš nije bila oduševljena njihovom izvedbom rekavši kako je, s obzirom da pjesma govori o ženama, mislila da će u spotu biti žene. No, redatelj spota, kojeg je odglumio Paul Rudd, voditelj Saturday Night Livea, zamislio je to drugačije...

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr