Festival

Julian Rachlin ponovo dovodi prijatelje u Dubrovnik

Foto: arhiva
Julian Rachlin ponovo dovodi prijatelje u Dubrovnik
01.09.2012.
u 16:09
Dvoje uglednih svjetskih lokalnih solista – američki bariton Thomas Hampson i austrijska mezzosopranistica Angelika Kirchschlager prvi put nastupaju u iznimnoj večeri “Lieder” kompozicija uz glasovirsku pratnju Itamara Golana
Pogledaj originalni članak

Festival Julian Rachlin i prijatelji”, Dubrovnik – Tri koncerta komorne glazbe donosi ovogodišnji, 12. festival “Julian Rachlin i prijatelji” što počinje u četvrtak, 6. kolovoza, u Dubrovniku. Prve večeri uz Juliana Rachlina nastupa Mischa Maisky, Sophia Rachlin, Torleif Thedeen, Boris Brovtsyn i Lawrence Powers, Izvode J. S. Bacha, Dmitrija Shostakovicha i Franza Schuberta. Dvoje uglednih svjetskih lokalnih solista – američki bariton Thomas Hampson i austrijska mezzosopranistica Angelika Kirchschlager prvi put nastupaju u iznimnoj večeri “Lieder” kompozicija, uz glasovirsku pratnju Itamara Golana u petak, 7. rujna. Završna večer posvećena je Julianu Rachlinu i Itamar Golan, Mischi Maisky, Danielu Ottensameru i Radeku Baboraku koji izvode, Brahmsa, Dvoraka i Beethovena.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.