Jubilarna "Jalta"

Jubilarna izvedba mjuzikla "Jalta, Jalta" u zagrebačkoj Komediji

Foto: arhiv komedije
Jubilarna izvedba mjuzikla "Jalta, Jalta" u zagrebačkoj Komediji
08.10.2013.
u 13:03
U kazalištu Komedija 9. listopada na programu je 150. izvedba popularnog hrvatskog mjuzikla "Jalta, Jalta". U ulozi Nine Filipovne nastupa Danijela Pintarić.
Pogledaj originalni članak

U kazalištu Komedija u srijedu 9. listopada na programu je svečana 150. izvedba popularnog mjuzikla Milana Grgića i Alfija Kabilja “Jalta, Jalta”. Riječ je o produkciji iz 2010. godine, koju je režirao Vlado Štefančić, a dirigenti su Krešimir Batinić i Veseljko Barešić (koji će u srijedu dirigirati ansamblom). U glavnim će ulogama nastupiti Danijela Pintarić, Đani Stipaničev, Ronald Žlabur, Dražen Čuček, Jasna Palić Picukarić, Adalbert Turner, Denis Grabarić i Adam Končić.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.