lazareti

Izvrsna Mojaševa predstava o Anici i Ruđeru Boškoviću na Igrama

Foto: Dubrovačke ljetne igre
Izvrsna Mojaševa predstava o Anici i Ruđeru Boškoviću na Igrama
24.07.2014.
u 11:30
U likovno i glazbeno iznimno snažnoj predstavi prvi se put u hrvatskom teatru koriste i izvorni tekstovi slavnog znanstvenika Ruđera Boškovića i njegove sestre Anice
Pogledaj originalni članak

        Hvaljeni dubrovački Studentski teatar Lero i večeras u Lazaretima izvodi svoju lanjsku uspješnicu, predstavu “Pomrčina” posvećenu velikim Dubrovčanima Anici i Ruđeru Boškoviću, koju je režirao iskusni Davor Mojaš.

U likovno i glazbeno iznimno snažnoj predstavi prvi se put u hrvatskom teatru koriste i izvorni tekstovi slavnog znanstvenika Ruđera Boškovića i njegove sestre Anice, na mahove iznimno potresni i dojmljivi. Vjeran svojim dokumentarističkim kazališnim postupcima, Mojaš se i ovog puta decentno i uspješno koristi i arhivskom radiograđom pa je predstava “Pomrčina” izniman doprinos dramskom programu Dubrovačkih ljetnih igara, ali i vrijedno podsjećanje na obitelj Bošković.

>> Izvanredni studentski Tartuffe razdragao Dalmaciju

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.