Tko su "Neposlušne"?

Izložba Mirele Ivanković u Galeriji HDLU

Izložba Mirele Ivanković u Galeriji HDLU
Autori Vecernji.hr,
20.01.2021.
u 10:36
U prvom, konvencionalnom dijelu izložbe su uokvirene scenografije te likovi u dijelovima spremni za animaciju. U drugom dijelu posjetitelji se sami mogu okušati u stvaralačkom procesu
Pogledaj originalni članak

Samostalnom izložbom i animiranim filmom “Neposlušne” Galerija ULUPUH predstavlja rad ilustratorice i animatorice Mirele Ivanković Bielen.

Animirani film “Neposlušne” Maše Udovičić i Juliane Kučan nastao je prije tri godine u produkciji Luma filma, a realiziran je tehnikom digitalne cut-out animacije likova čiji dizajn, zajedno sa scenografijom, potpisuje Mirela Ivanković Bielen.

U prvom, konvencionalnom dijelu izložbe su uokvirene scenografije te likovi u dijelovima spremni za animaciju. U drugom dijelu posjetitelji se sami mogu okušati u stvaralačkom procesu za radnim stolom punim boja, kartončića i drugih animatorskih alata.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.