Dizajn i arhitektura

Izložba dizajna spojila Kogoja i Frabijanića

Foto: Arhiva
Izložba dizajna spojila Kogoja i Frabijanića
30.03.2010.
u 16:02
Zajednička izložba “Na tragu estetske utopije” slovenskoga dizajnera Oskara Kogoja i hrvatskoga arhitekta Nenada Fabijanića otvara se u srijedu u Gliptoteci HAZU u Medvedgradskoj 2.
Pogledaj originalni članak

Zajednička izložba “Na tragu estetske utopije” slovenskoga dizajnera Oskara Kogoja i hrvatskoga arhitekta Nenada Fabijanića, koji pune 24 godine prijateljski izmjenjuju iskustva s područja dizajna i oblikovanja predmeta, otvara se večeras u Gliptoteci HAZU u Medvedgradskoj 2.

Obojica slijede učenje prirode kao glavni zakon. Uz otvorenje izložbe, odvijat će se i susret pokrovitelja, predsjednice hrvatske Vlade Jadranke Kosor i slovenskog premijera Boruta Pahora.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.