Hotel Zagorje

"Hotel Zagorje" Ivane Simić Bodrožić ima beogradsko izdanje

Foto: arhiv vl
"Hotel Zagorje" Ivane Simić Bodrožić ima beogradsko izdanje
10.03.2011.
u 14:17
Hvaljeni i nagrađivani roman Ivane Simić Bodrožić "Hotel Zagorje" dobio je i beogradsko izdanje. Objavio ga je ugledni beogradski izdavač Rende koji objavluje i Jergovića i Tomića
Pogledaj originalni članak

Nagrađivana pjesnikinja Ivana Simić Bodrožić svojim je prvim autobiografskim romanom "Hotel Zagorje" dobila odlične kritike, ali i pohvale običnih čitatelja te osvojila nekoliko nagrada, među njima i proznog Kiklopa te nagradu Kočićevo pero koja dolazi iz Banje Luke. Ovih je dana njezin ratni roman o mladoj vukovarskoj prognanici koja gubi oca u Vukovaru i dolazi u progonstvo u Hrvatsko zagorje objavljen i u Beogradu. Srbijanski izdavač je ugledna kuća Rende koja u svom izdavačkom programu ima mjesta i za najpopularnije hrvatske autore poput Miljenka Jergovića i Ante Tomića. Ivanu Simić Bodrožić, koja očekuje i knjigu poezije prevedenu na španjolski jezik, u Beogradu 10. ožujka čeka i predstavljanje romana.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.