Hit-predstava

Gavelline Fine mrtve djevojke u siječnju vidjelo 2700 ljudi

Foto: Marko Prpić/PIXSELL
Gavelline Fine mrtve djevojke u siječnju vidjelo 2700 ljudi
24.01.2013.
u 18:06
Program je odavno definiran pa u Gavelli kažu da i ne razmišljaju o eventualnom uvođenju novih termina za tu predstavu
Pogledaj originalni članak

Gavelline \"Fine mrtve djevojke\" sasvim su sigurno hit-predstava tog kazališta. Rasprodane su sve izvedbe u siječnju (zakazano ih je sedam), a kako kaže njihova glasnogovornica Martina Matota, odlično se pune i izvedbe u veljači. U brojkama to znači da će predstavu Mate Matišića i Dalibora Matanića u siječnju vidjeti 2700 ljudi.

No, pitanje je hoće li kazalište iskoristiti komercijalni potencijal skandala s plakatom. Program je, naime, odavno definiran pa i ne razmišljaju o eventualnom uvođenju novih termina za tu predstavu.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.