Promocija

Dva Rundekova koncerta u zagrebačkoj Tvornici kulture

Dva Rundekova koncerta u zagrebačkoj Tvornici kulture
30.11.2010.
u 14:46
Prvi nastup 17. prosinca u potpunosti je otkupila Erste banka, a drugi, idućeg dana, u slobodnoj je prodaji. Kapacitet je ograničen na svega 400 mjesta.
Pogledaj originalni članak

Rundek Cargo Trio, koji je jučer predstavio izlazak novog albuma "Plavi avion", najavljuje dva velika zagrebačka koncerta. Koncerti će se održati 17. i 18. prosinca u Tvornici kulture, no obožavatelji Rundekova stvaralaštva moći će kupiti ulaznice samo za koncert 18. prosinca jer je Erste banka odlučila sve ulaznice za koncert 17. prosinca darovati svojim uzvanicima. Tim će koncertom svečano obilježiti završetak još jednog uspješno provedenog projekta Erste fragmenti 7.
Erste banka je, naime, nedavno pokrenula sedmi po redu natječaj za likovne umjetnike do 30 godina starosti te studente akademija likovnih umjetnosti, a ovim će im putem, prije samog koncerta, dodijeliti nagrade i priznanja. Prije koncerta Rundek Cargo Trija 17. prosinca, uzvanici će moći pogledati otkupljene i nagrađene radove.

Ulaznice za koncert 18. prosinca u slobodnoj su prodaji od jučer, a kapacitet je ograničen na samo 400 ulaznica, zbog postizanja direktnijeg i prisnijeg kontakta izvođača s publikom. U prodaji je samo jedna kategorija, sjedenje, a cijena iznosi 130 kn u pretprodaji i 150 kn na dan koncerta.

Album Plavi avion, prema mišljenju Darka Rundeka, album je namijenjen slušanju i osluškivanju, u traženju interakcije sa slušateljima. Koncept Trija omogućio je umjetnicima sinergiju kakvu je možda nemoguće postići s većim brojem izvođača.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.