Vraćaju se "Tri zime"

Drama HNK Zagreb otvara sezonu svojim najvećim hitom

Foto: arhiva HNK Zagreb
Drama HNK Zagreb otvara sezonu svojim najvećim hitom
20.09.2016.
u 14:09
Za utorak 27. i srijedu 28. rujna naravljene su dvije izvedbe predstave „Tri zime“ redatelja Ivice Buljana, po nagrađivanom tekstu Tene Štivičić
Pogledaj originalni članak

Nakon što u subotu 24. rujna, gostovanjem Das Fraulein Kompanie s predstavom "Tuga", završi ovogodišnje izdanje Festivala svjetog kazališta, a uoči prve ovosezonske premijere (za 30. rujan zakazana je prva izvedba Moliereovog "Tartuffea" u režiji Eduarda Milera) Drama Hrvatskoga narodnog kazališta u Zagrebu svoju 156. sezonu otvara svojim najvećim akutualnim hitom. Za utorak 27. i srijedu 28. rujna naravljene su dvije izvedbe predstave „Tri zime“ redatelja Ivice Buljana, po nagrađivanom tekstu Tene Štivičić.

Nakon iznimno uspješnog gostovanja na Brijunima u sklopu kazališnog ljeta Teatra Ulysses te uoči sarajevskog MESS-a i niza drugih gostovanja koja slijede, pred zagrebačku se publiku vraća ova sjajna priča o četiri generacije jedne zagrebačke obitelji, koju povezuje kući na prestižnoj adresi kroz koju se prelama hrvatske povijest od Drugog svjetskog rata do današnjih dana.

U predstavi glume: Ksenija Marinković, Alma Prica, Dragan Despot, Nina Violić, Slavko Juraga, Siniša Popović, Jadranka Đokić, Mislav Čavajda, Barbara Vicković, Bojan Navojec, Franjo Kuhar, Silvio Vovk, Luca Anić i Mada Peršić.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.