popularna duhovna glazba

Djordjija Palić na Progledaj srcem 2015.

Foto: PR FOTO
Djordjija Palić na Progledaj srcem 2015.
23.11.2015.
u 15:41
Laudato televizija predstavlja izvođače koji će nastupiti na koncertu popularne duhovne glazbe „Progledaj srcem“ 26. studenog 2015. u Domu sportova u Zagrebu. Među njima je i Djordjija Palić, a njezin poziv na koncert pogledajte u najavnom videu.
Pogledaj originalni članak

Veliko veselje za organizatore, a i sve koji dolaze na koncert Progledaj srcem – na koncertu će pjevati i Djordjija Palić. Iako je isprva nije bilo na popisu izvođača, kad se ukazala prilika, organizatori nisu mogli odoljeti njezin divan glas uvrstiti u melodije koncerta Progledaj srcem.

Djordjija Palić ima 29 godina i svojim glasom proslavlja Gospodina, slavi život. Rođena je u Janjevu, hrvatskoj „provinciji“ na Kosovu, a u Zagreb je sa svojom obitelji došla tijekom ratne 1991. godine.

Kaže da pjeva otkad zna za sebe. Ima tri sestre Elizabetu, Korneliju i Mihaelu Karlu koje također pjevaju.

Završila je Agronomski fakultet jer, kako kaže, „nije loše imati papir u džepu jer nikada ne znaš kada će ti zatrebati.“

No, jedino u glazbi, barem za sada, vidi svoju budućnost. Trenutno pjeva prateće vokale za Tonija Cetinskog i radi kao mentor u školi pjevanja Husar&Tomčić.

Ulaznice za koncert „Progledaj srcem“ na kojem će nastupiti i Djordjija Palić po cijeni od 40 kuna (parter) i 50 kuna (tribine) možete nabaviti na sljedećim prodajnim mjestima:

Laudato galerije – Importanne Galleria, Iblerov trg 10-Mezannin;
webshop: galerije.laudato.hr,
Verbum – Kaptol 29 i Teslina 11;
Croatia Records – Bogovićeva 5.
 
Prihodom od prodaje ulaznica pomoći će se projekt pokretanja Laudato obiteljske televizije koja s emitiranjem kreće na Božić ove godine.

 

Pogledajte na vecernji.hr