Filmske poslastice

Darujemo ulaznice za odabrane projekcije filmova 15. ZagrebDoxa

Foto: Promo
ZagrebDox
Foto: Promo
ZagrebDox
Foto: Promo
ZagrebDox
ZagrebDox
ZagrebDox
Foto: Promo
ZagrebDox
21.02.2019.
u 15:03
Odgovorite točno na naše nagradno pitanje i osvojite ulaznice za film po izboru
Pogledaj originalni članak

Uskoro počinje 15. ZagrebDox koji nudi prave filmske poslastice za sve ljubitelje dokumentarnog filma. Od osnivanja do danas ZagrebDox ili popularni Doks profilirao se u jedan od najistaknutijih festivala u regiji, koji svake godine na velika platna donosi najznačajnije naslove svjetske i domaće dokumentarne produkcije te ugošćuje niz važnih redateljskih imena i profesionalaca iz filmske industrije.

Ovogodišnji ZagrebDox održava se u Kaptol Boutique Cinemi od 24. veljače do 3. ožujka. U osam festivalskih dana domaća publika imat će priliku uživati u najkvalitetnijoj svjetskoj dokumentarnoj produkciji. Bit će prikazano i šest filmova koji su bili uvršteni u programe uglednih međunarodnih filmskih festivala poput Sundancea te festivala u Berlinu i Trstu.

Večernji list je samo za svoje čitatelje osigurao 1x2 ulaznice za svaku odabranu projekciju. Budite najbrži, odaberite film koji želite pogledati i pratite nas, jer dobitnike objavljujemo najkasnije na dan projekcije odabranog filma do 12 sati!

Sretno!

Sretna dobitnica je:

Umjetnik i perverznjak, 27.2.- Nataša Iskra

Čestitamo

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr