premijera u kinu sc

"Crtač" kolektiva BADco u suradnji sa Sinišom Ilićem

"Crtač" kolektiva BADco u suradnji sa Sinišom Ilićem
21.01.2015.
u 14:52
Koreografkinja je Nikolina Pristaš (na slici), a predstavu izvode Pravdan Devlahović, Fuji Hoffmann, Ana Kreitmeyer, David Kummer, Olivia Riviere i Zrinka Užbinec
Pogledaj originalni članak

Sutra u 20 sati u Kinu SC kolektiv BADco predstavlja "Crtača", svoju prvu premijeru u ovoj godini. Predstava "Crtač" nastala je u suradnji s likovnim umjetnikom Sinišom Ilićem iz Beograda. Koreografkinja je Nikolina Pristaš, a predstavu izvode Pravdan Devlahović, Fuji Hoffmann, Ana Kreitmeyer, David Kummer, Olivia Riviere i Zrinka Užbinec. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.