Novo

"Čovjek s dva lica" novi je krimić u biblioteci Knjiga dostupna svima

Foto: arhiva VL
"Čovjek s dva lica" novi je krimić u biblioteci Knjiga dostupna svima
03.02.2011.
u 10:18
Lee Child dosad je napisao petnaestak romana ove serije i uspio stvoriti zanimljiv lik u seriji neobičnih istraživača najgorih zločina
Pogledaj originalni članak

"Čovjek s dva lica" drugi je po redu nastavak iz bogatog triler-serijala autora Leeja Childa. Upravo ga je izdalo zagrebačko Znanje u sklopu svoje biblioteke Knjiga dostupna svima, u kojoj se knjige prodaju po 19.90 kuna.

Nakon prošlogodišnjeg izdanja prvog hita Leeja Childa, romana "Jedan hitac", pred čitateljima je nova priča o Jacku Reacheru, bivšem vojnom policajcu u potrazi za istinom i pravdom. Roman "Čovjek s dva lica" je proglašen bestselerom New York Timesa, a sada se čeka hoće li Paramount Pictures otkupiti prava za ekranizaciju, kao što je to učinio s "Jednim hicem".

Lee Child je do sada napisao petnaestak romana i uspio stvorio zanimljiv lik u seriji neobičnih istraživača najgorih zločina. Čitatelji diljem svijeta identificiraju se sa serijalom kroz lik Jacka Reachera, ti su romani prevedeni na četrdesetak jezika i objavljeni u više od sedamdesetak zemalja svijeta. Sada su konačno dostupni i hrvatskoj čitalačkoj publici.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.