Conor Oberst 8.rujna nastupa u zagrebačkom Pauku

Foto: import
Conor Oberst 8.rujna nastupa u zagrebačkom Pauku
22.08.2008.
u 15:41
Pogledaj originalni članak

U sklopu velike svjetske turneje povodom predstavljanja novog samostalnog albuma, u Zagrebu će 8. rujna u dvorani Pauk u studentskom domu "Stjepan Radić", s početkom u 20 sati prvi put nastupiti Conor Oberst, cijenjeni američki kantautor i frontmen grupe Bright Eyes. Oberst na svjetskoj turneji promovira album «Conor Oberst» koji je objavljen 4. kolovoza.

Novi album Oberst je snimio u Meksiku, a producirao ga je uz asistenciju Andy LeMaster. Za snimanje albuma okupljen je i Mystic Valley band, koji će u sastavu: Taylor Hollingsworth gitara, Nik Freitas gitara, Macey Taylor bass, Nate Walcott truba – klavijature, Jason Boesel bubnjevi, nastupiti i u Zagrebu.

Obersta često uspoređuju s legendarnim Bobom Dylanom zbog njegovih literarno vrijednih i poetičnih tekstova u kojima se dotiče tema od politike, aktivizma do ljubavnih problema.

Ulaznice po cijeni od 81,90 kuna + provizija Eventima mogu se kupiti u svim poslovnicama Eventima diljem Hrvatske, kao i putem interneta.

(mp)

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr