Britney Spears prijeti otkazivanjem turneje

03.02.2009.
u 11:27
Pogledaj originalni članak

Britney Spears je najavila da će otkazati svoju turneju “Circus” ako joj se njezina djeca ne pridruže, vijest je koja kruži američkim internetskim portalima. Odvjetnici njezina bivšeg muža Kevina Federlinea ne slažu se s njezinom odlukom da Seana Prestona i Jaydena Jamesa povede sa sobom na turneju na kojoj bi trebala održati oko 40 koncerata.

Britney je čak ponudila Kevinu 4 tisuće dolara tjedno ako i on otputuje s njima kako bi se brinuo za dječake dok je onda odsutna. Sean i Jaden bi imali “bazu” na tri lokacije, u New Jerseyu, New Orleansu i Los Angelesu da ih mama može posjećivati između koncerata. Kevin se navodno složio s tim planom, međutim njegovi odvjetnici nisu te su odbili Britneynu molbu ne obrazlažući zašto.

Turneja "The Circus Starring Britney Spears" trebala bi početi 3. ožujka u New Orleansu, a nakon koncerata po sjevernoj Americi, 6. lipnja u Londonu bio je planiran početak europskog dijela turneje.

(K.B.)

GUVERNERKA ZGROZILA AMERIKU

'Bio je gadan i zao. Smrdio je i ganjao djecu. Jarac je poskočio i ispalila sam hitac'

Priznanje je objavila u svojoj knjizi „Nema povratka“ koja je mješavina autobiografije, političkih analiza napada na demokrate, kako bi lustrirala odlučnost da provodi teške odluke. Svoga psa Cricketa odvezla je do šljunčare i jednostavno ga upucala. "To nije bio ugodan posao, ali morao se obaviti", napisala je. Kad ju je već uhvatio trenutak iskrenosti, političarka na koju Trump ozbiljno računa, priznala je i da je usmrtila jarca kojeg je držala njezina obitelj

Pogledajte na vecernji.hr