Na lokaciji

Banderas snima "Black Gold" u Tunisu unatoč zategnutom stanju

Banderas snima "Black Gold" u Tunisu unatoč zategnutom stanju
17.01.2011.
u 13:26
Ekipa je nastavila snimati i tijekom vikenda, a njezin je glasnogovornik izjavio da je glumcima bilo ponuđeno da napuste zemlju, ali su oni tu mogućnost odbili
Pogledaj originalni članak

Unatoč zategnutom stanju u Tunisu ekipa filma "Black Gold" s Antonijem Banderasom kao glavnim junakom i francuskim redateljem Jean-Jacquesom Annaudom ("Ime ruže", "Sedam godina u Tibetu") nastavlja snimati u blizini poznatoga turističkog središta Hammameta, jednog od gradova obuhvaćenih prosvjedima i sukobima.

CNN je izvijestio da je njegova ekipa emisije "Inside The Middle East" bila na lokaciji snimanja filma četiri dana prije bijega tuniskog predsjednika Ben Alija i da je Banderas bio zabrinut zbog situacije, ali se nadao da će sve ubrzo smiriti. Ekipa je nastavila snimati i tijekom vikenda, a njezin je glasnogovornik izjavio da je glumcima, koji su sa zanimanjem i relativnom zabrinutošću pratili razvoj događaja preko televizije, bilo ponuđeno da napuste zemlju, ali su oni tu mogućnost odbili.

Banderas je u međuvremenu zbog poslovnih razloga otputovao u Pariz, ali se planirao vratiti.

Radnja filma "Black Gold" odvija se tridesetih godina prošlog stoljeća, a govori o mladome arapskom princu koji je u raskoraku između svoga konzervativnog oca i liberalnoga, modernog punca.

Filmaši rado snimaju na tuniskim lokacijama, a Tunis, koji je poslužio kao lokacija za "Ratove zvijezda", "Engleskog pacijenta", "Otimače izgubljenog kovčega", "Bryanov život" i druge filmove, dobro koristi tu industriju za promidžbu svog turizma.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.