Art-kino Croatia

Animafest seli se u Rijeku nakon proglašenja pobjednika

Foto: arhiva
Animafest seli se u Rijeku nakon proglašenja pobjednika
05.06.2012.
u 14:45
Prikazivat će se programi Best of Animafest, Čudesni svijet Animafesta, Cartoon d'Or"; najbolje od nove talijanske animacije, filmove s Umjetničke akademije Turku te Hrvatsku panoramu i izbor serija s profesorom Balthazarom
Pogledaj originalni članak

Nakon proglašenja pobjednika Animafest seli se u Rijeku od petka 8. lipnja do nedjelje 10. lipnja pa će se u Art-kinu Croatia prikazivati programi: "Best of Animafest" s pobjedničkim filmovima na čelu s dobitnikom Grand prixa i nagrade publike Oh Willy...; "Čudesni svijet Animafesta" – filmski program namijenjen djeci i roditeljima; retrospektivu Yojia Kuria, dobitnika Animafestove nagrade za životno djelo; "Cartoon d'Or"; najbolje od nove talijanske animacije; filmove s Umjetničke akademije Turku, dobitnice nagrade za najbolju školu animacije te Hrvatsku panoramu i izbor serija s profesorom Baltazarom, najpoznatijim likom Zagrebačke škole crtanog filma.

 

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

SA
Samson
17:54 05.06.2012.

Uvjerljivo najgore izdanje animafesta. Filmovi u konkurenciji i panorami su uglavnom bili ispod razine festivala. Selekcijska komisija je zaribala stvar.