MISFITS

Američka horor punk-rock atrakcija ponovno u Zagrebu

Misfits2
Misfits1
Misfits
09.06.2011.
u 19:20
Misfitsi u Boogaloo stižu pet godina nakon svog prvog nastupa, a predstavit će svoje najnovije izdanje „Land Of The Dead“. Predgrupe su slovenski Happy Ol’McWeasel i zagrebački Eksodus.
Pogledaj originalni članak

Američka horor punk-rock atrakcija Misfits 10. lipnja nastupit će u zagrebačkom klubu Boogaloou. Grupu su 1977. godine osnovali Jerry Only (bas) i Glen Danzig (vokal) u gradiću Lodi u New Jerseyju i do danas su postigli kultni status ne samo u žanrovski užem punk rocku nego na čitavoj rock-sceni, zbog njihova melodičnog punk-rock zvuka. To potvrđuju i mnoge obrade njihovih pjesama kao što su primjerice „Die, Die My Darling“ u izvedbi Metallice ili pak „Attitude“ u izvedbi grupe Guns N’Roses. Misfitsi su također proglašeni jednim od 100 najvećih bendova svih vremena. Danzig, njihov originalni pjevač, pod svojim je imenom jednako uspješno nastavio samostalnu karijeru, a podsjetimo da je s Misfitsima svojedobno svirao i legendarni Marky Ramone. Misfitsi su poznati i po svojemu impresivnom horor-imidžu preuzetu iz američkih horor-filmova 50-ih i 60-ih godina prošlog stoljeća. Za njih je, kako i sami kažu, svaka noć – Noć vještica.

Bend ima velik broj obožavatelja koji neprestano raste i dobiva nove regrute, što zbog zvuka, a što zbog njihova odnosa prema publici.
– Mi se na koncertu ne dijelimo na bend i publiku, na nas i njih, jer kad nastupamo, svi smo dio jednog velikog benda – poručuju Misfitsi. 
Horor punk-rock legende u Boogaloo stižu točno pet godina nakon svog prvog nastupa, a tom će prilikom predstaviti i svoje najnovije izdanje „Land Of The Dead“. Kao predgrupe će nastupiti slovenska irish-celtic hc-punk-rock atrakcija Happy Ol’McWeasel te zagrebački old school punk rockeri Eksodus. Vrata kluba otvaraju se već u 19.30 sati, a koncert će početi u 20 sati. Nakon koncerta program se nastavlja uz "80’s Party" s naglaskom na  novi val i punk-rock.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

CH
chainsaw.
11:20 10.06.2011.

i onda kad ih vidis backstage, njih i slicne, skuzis da niti piju niti puse. voda sindrom. jaki rock’n’roll bogami..