SATNICA OD 390 KUNA

Koliko vrijedi briga o karijeri Britney Spears?

23.12.2008.
u 16:14
Pogledaj originalni članak

Odnedavno vrijedi čak i malo više nego što je dosad vrijedila. Otkad je u veljači kao zakonski skrbnik preuzeo brigu nad posrnulom karijerom (i još posrnulijim privatnim životom) svoje 27-godišnje kćeri, Jamie Spears dobivao je za to naknadu od 10.000 dolara mjesečno. Ne može se reći da te novce nije zaslužio, budući da se Britney Spears umjesto na naslovnicama trač-novina zbog raznnih ekscesa ponovo počela pojavljivati na stranicama glazbenih novina i vrhovima top-ljestvica.

Štoviše, tata Spears bio je toliko uspješan da je na ročištu u ponedjeljak na višem sudu u L.A. Reva Goetz, komesarka za pitanja skrbništva, donijela odluku da se njegova naknada retroaktivno poveća te da mu bude isplaćeno dodatnih 51.000 dolara, što njegovu mjesečnu naknadu povećava na 16.000 mjesečno ili oko 75 dolara na sat. Goetz je Jamieju Spearsu dodijelila još i dodatnih 1200 dolara mjesečno za uredske troškove, pri čemu je ustvrdila da su sva ta plaćanja opravdana njegovim radom na dovođenju kćerine karijere i osobnog života natrag u red.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr