Kolumna

Kerum zaboravio da se nije razveo od supruge

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Kerum zaboravio da se nije razveo od supruge
04.02.2012.
u 12:00
Nevolja je u tome što se Kerum još nije razveo od zakonite supruge Anke, a već dvije godine živi s Fani Horvat pa nije jasno čiju će imovinu navesti u kartici.
Pogledaj originalni članak

Kerum zaboravio da se nije razveo od supruge

Željko Kerum, splitski gradonačelnik, našao se neočekivano u nevolji nakon što je Povjerenstvo za sprečavanje sukoba interesa zatražilo da do 10. veljače dopuni imovinsku karticu imovinom bračnog druga, piše Poslovni. Nevolja je u tome što se Kerum još nije razveo od zakonite supruge Anke, a već dvije godine živi s Fani Horvat pa nije jasno čiju će imovinu navesti u kartici. Sretna je okolnost da ako Kerum karticu ne nadopuni - nema sankcija. Osim što će popiti jezikovu juhu od svoje Fani.

Traži se 30.000 
sakupljača lišća

Mirando Mrsić, ministar rada, izjavio je na Hrvatskom radiju kako će do kraja godine 30.000 ljudi zaposliti na javnim radovima, “uglavnom na skupljanju lišća”. A još 30 tisuća neka trese stabla i grane.

“Bižuterija” 
vrijedna više od 250.000 kuna

Jadranka Kosor, predsjednica HDZ-a, nije u svojoj imovinskoj kartici navela kolekciju broševa koja se procjenjuje na više od 200 komada. Ustvrdila je da je riječ o “bižuteriji” koju je kupovala po cijeni od 15 eura za tri broša. Istraživanje 24Expressa pokazuje da nije riječ o bižuteriji jer neki Swarovski broševi stoje i više od pet tisuća kuna, a dubrovačke rećine i 20.000 kuna.

Nekoliko uglednih zlatara vrijednost broševa u kolekciji Kosor procjenjuje na najmanje 250.000 kuna pa bi prema tome tu “bižuteriju” trebala prijaviti u imovinskoj kartici. Osim ako nije veći dio kolekcije prikazala kao darove dobivene na funkciji premijerke koji čim im vrijednost prelazi 500 kuna ostaju u Vladi. Novi premijer do sada je pronašao samo “kosture iz ormara”. Broševe nije spominjao.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

NE
neverane
13:24 04.02.2012.

Ukinite te besmislene,lažne, imovinske kartice.Cirkusirajte na vašim partijskim sastancima,a nas ostale pustite na miru sa tim vašim zavaravanjem.

AL
alapača
13:38 04.02.2012.

abožeoj, nije vald bacila račune?!

OS
osica
12:27 04.02.2012.

što se tiče Keruma- on može imati i više žena - baš nas briga - problem je to tih gospođa. što se tiče popunjavanja ovih smiješnih imovinskih kartica \"to je samo zanimacija za sirotinju\"....... komentari, komentari - pokoja psovka i možeš\" objesiti mačku o rep\" no \" netko prima plaću da sve to sortira i nama podastre \" i to je nešto radiš \"šiljiš šiljiš i pričaš gluposti- neka se narod zabaavlja \" vuk sit a ovce na broju - jupi . Nema posljedica za njih ni za nas --\" ma milina brojiti duđe miljune\" i sliniti u svoja četiri zida, ako ih još imaš.