KOMENTIRAO I MILANOVIĆA

Plenković: Karamarko me nije nazvao da mi čestita pobjedu na izborima

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
andrej plenković
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Andrej Plenković
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
andrej plenković
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
andrej plenković
13.09.2016.
u 21:55
– Povukao je logičan potez nakon šestog izbornog poraza – prokomentirao je Plenković odlazak Milanovića.
Pogledaj originalni članak

Za vrijeme trajanja sastanka s Mostom koji je počeo u 17 sati, Andrej Plenković dao je intervju za RTL televiziju

Osim što je govorio o pregovorima s Mostom i njihovim uvjetima, šef HDZ-a govorio je i o SDP-u. Na pitanje kako je doživio odlazak Zorana Milanovića, Plenković je kazao kako "rezultati izbora imaju političke posljedice za čelnike stranaka".

– Povukao je logičan potez nakon šestog izbornog poraza – izjavio je Plenković.

Na pitanje što bi dolazak Tonina Picule značio za političku scenu u Hrvatskoj, Plenković je odgovorio: – Ne želim se miješati u to koga će SDP birati za predsjednika. Gospodina Piculu poznajem, surađivali smo u Europskom parlamentu. No, to je na SDP-u da izabere svog kandidata, svoj smjer i svoje profiliranje. HDZ je izabrao mene, moja je misija dugoročna, profilirajuća i transformativna kada je riječ o HDZ-u.

Plenković je na mjesto čelnika HDZ-a stigao nakon Tomislava Karamarka, a otkrio je kako ga Karamarko nije nazvao da mu čestita pobjedu na izborima.

>> Završio sastanak HDZ-a i Mosta. Plenković: Hrvatska nema vremena dugo čekati. Petrov: Ovo je jedan mali početak i zalog buduće suradnje

>> Kako je Plenković 'zaveo' birače

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 32

ER
Erazmo
07:40 14.09.2016.

Iritantno je kako "crveni" ne znaju biti dostojanstveni niti kada pobjeđuju,a posebice kada gube!!!Nevjerovatno jadno je zvučilo "moljakanje " Milanovića za "veliku koaliciju".Od agresivnog i bahatog "lika",najednom se transformira u "plačljivca" koji moljaka "malo vlasti"!!!Plenković ga je dostojanstveno "otpilio",kako i doliči pravom Državniku!!! Da se razumijemo,nisam član ,niti ikada bio niti HDZ-a niti SDP-a(niti Saveza komunista od kojeg SDP potječe)!

Avatar Perkovic Paraga
Perkovic Paraga
11:18 14.09.2016.

Plenkovic sve moze zahvaliti Karamarku koji je digao stranku iz pepela , pet i pobjeda, Plenkovicu samo pola ove seste "pobjede jer Milanovic je pao na zadnjim izborima. ove pobjede ne bi bilo da Karamarko nije smjenio Radmana, i malo uravnotezio medije.

Avatar 2222
2222
07:35 14.09.2016.

Sigurno da nije,njemu nije jasno kako ste bas njega birali za kriminalca a svi koji sa njime suradjuju ostaju u vladi.Ima pravo da sumnja da niste ocistili sve koji ce vam jos puno ciniti zla.