4. GARDIJSKA BRIGADA:

Miro Bulj se časno borio da bi mi danas imali demokratske izbore

31.05.2016., Zagreb - Umjesto planiranom raspravom o konacnom prijedlogu zakona o izmjenama i dopuni Zakona o socijalnoj skrbi, Hrvatski sabor je 3. sjednicu nastavio stankom na zahtjev kubova zastupnika. Miro Bulj. Photo: Patrik Macek/PIXSELL
Foto: Most
miro bulj letak
09.03.2016., Zagreb - Na dnevnom redu nastavka 2. sjednice Hrvatskog sabora je rasprava o izvjescu Hrvatske narodne banke. Miro Bulj. Photo: Patrik Macek/PIXSELL
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
Miro Bulj
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Miro Bulj
09.09.2016.
u 21:20
'U ovo predizborno vrijeme rade se svakakve prljave igre, svatko ulazi u politiku, a vidljivo je da joj nisu dorasli'
Pogledaj originalni članak

Udruga veterana 4. gardijske brigade reagirala je na pokušaje sramoćenja Mire Bulja, prenosi Dalmatinski portal.

Naime, po mnogim hrvatskim mjestima, a naročito na području IX. izborne jedinice pojavili su se letci koji poručuju kako je Miro Bulj psihički bolesnik i ratni profiter.

Iz udruge poručuju kako je predizborno vrijeme plodno tlo za svakakve prljave igre, svatko ulazi u politiku, a vidljivo tome nisu dorasli.

"Mi, veterani 4. gardijske brigade oštro osuđujemo svaki pokušaj ovako bolesnih postupaka prema našim suborcima bez obzira da li dolazili od pojedinaca ili neke političke opcije.
Mi smo ponosni na naše pripadnike, a još smo ponosniji kad vidimo da još uvijek imamo suboraca koji žele promijeniti pogrešnu politiku koja se vodi, za koju se sigurno nismo borili."

Kažu kako svi njihovi suborci koji su kandidati na raznim listama i strankama za Hrvatski sabor imaju bezrezervnu podršku pa tako i Miro Bulj koji se 'časno borio da bi mi danas imali demokratske izbore.'

>> Osvanuli letci koji su jako razljutili Most: 'Miro Bulj – psihički bolesnik ili ratni profiter

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 13

BU
Bulaba
21:53 09.09.2016.

Ovakvo priopćenje bi imalo smisla jedino da se akademik prof.dr. Miro Bulj kandidira za šefa udruge veterana 4. gardijske brigade. Međutim, inteligentni Bulj se kandidira za mjesto u Hrvatskom saboru gdje se neće baviti samo problematikom vezanom uz aktivnosti veterana 4. gardijske brigade, nego će direktno odlučivati o sudbinama svih nas. Ratni put intelektualca Bulja s tim ima vrlo malo veze, pogotovo nakon 20 godina, i sigurno nema presudne veze. Miro Bulj je, kao i svi drugi kandidati, podložan demokratskoj kritici, jedino ako netko smatra da sljedbenici sekte Most, obzirom da ista nije demokratska stranka nego kult na čelu sa seoskim psihijatrom, nije podložna demokratskoj kritici, nego isključivo Riječi Velikog Vođe Pravednika i Čuvara Nacionalnih Interesa Bože Petrova Prvovenčanog.

RI
Rizlman
22:51 09.09.2016.

Borio sam se i ja časno u 9. gardijskoj brigadi koja nije ništa lošija od četvrte, dapače! Ali ja nisam imao tu privilegiju kao Bulj, kupit stan po cjeni pet puta manjoj od tržišne i prodati ga po tržišnoj. Ja sam predao zahtjev da mi se omogući kupnja stana po tržišnoj cjeni ali uz ratu kredita koja nije deranje gole kože s leđa, ali mi ministarstvo branitelja nije čak ni odgovorilo. I tako ja lupam postove iz podstanara a s Mirom Buljem ću kad god on to želi, usporediti svoj ratni put i svoj staž u vojsci.

LA
lalolalovac
22:02 09.09.2016.

Ako ima PTSP ne mora biti vrhovni arbitar. Nije Kalj Solomun. Neka pije tablete i peca ribe.