Poteškoće

Zrakoplovna kompanija American Airlines proglasila stečaj

Foto: ''
Zrakoplovna kompanija American Airlines proglasila stečaj
29.11.2011.
u 18:11
Stečaj ne bi trebao pogoditi putnike jer će se letovi odvijati regularno – kazao je novi izvršni direktor AMR korporacije Thomas Horton, koja posjeduje American Airlines
Pogledaj originalni članak

American Airlines, treća po veličini američka zrakoplovna kompanija, proglasila je stečaj zbog nemogućnosti ispunjavanja obveza u kolektivnom ugovoru, javlja AP.

Stečaj ne bi trebao pogoditi putnike jer će se letovi odvijati regularno – kazao je novi izvršni direktor AMR korporacije Thomas Horton, koja posjeduje American Airlines. Najavio je i da će tvrtka smanjiti broj zaposlenih te kako je stečaju doprinijela ekonomska kriza u svijetu kao i visoke cijene goriva.

Korporacija AMR obavijestila je sud u New Yorku da njezin dug iznosi gotovo 30 milijardi dolara i tražit će zaštitu suda kako bi podmirili potraživanja.

 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

OB
-obrisani-
11:54 30.11.2011.

hrvotskoj se to nemre nigdor dogoditi, oni imaju svoje: kmetove, sluge i robove koji hrmbaju za njih-a oni strajkaju hihhihihihihihi

UK
Ugo Kajvez
21:11 30.11.2011.

Netko pustio tetec99 iz žute kuće ..............