Promo

Zaradite od kuće trgujući dionicama najveće društvene mreže

Foto: PR FOTO
Zaradite od kuće trgujući dionicama najveće društvene mreže
VL
Autor
PR Članak
19.03.2016.
u 08:00
Pogledaj originalni članak

Uključite se u trgovanje cijenom dionica Facebooka od svoje kuće potpuno besplatno, u 3 jednostavna koraka:

1. Registrirajte besplatni nalog za trgovanje na linku ovdje,

2. verificirajte nalog,

3. i automatski dobijate 50 eura na svom nalogu s kojima odmah možete početi trgovati i zarađivati na svjetskoj burzi.

Početkom godine, dionice Facebooka su, po prvi put, ušle u grupu od 20 dionica u koje investitori najviše ulažu u SAD-u. Sa vrijednošću od oko 300 milijardi dolara, Facebook je osma po vrijednosti kompanija na svijetu ali i najveća društvena mreža sa preko 1.6 milijardi korisnika.

Da bi dionica postala jedna od najtrgovanijih od strane institucionalnih investitora, ona zaista mora biti takozvani “blue chip“ - dionica koja je simbol za kvalitet i vrijednost.

Razlog zašto se dionicama Facebooka toliko trguje je taj što su jednostavno postale prevelike kako bi se ignorirale. Tijekom prošle godine dionice Facebooka su porasle 32% i značajno su povećale svoj postotak, kako u okviru S&P500 indeksa, tako i u Nasdaq-u.

Warren Buffett-a, koji se smatra najboljim investitorom svih vremena, zaradio je najviše izbjegavanjem, skoro u potpunosti, tehnološkog sektora. Prebrzi razvoj tehnološke industrije i nemogućnost predviđanja koje će kompanije opstati bar deset godina a koje ne, učinili su da ovaj veliki investitor zaobiđe ovaj sektor. Prije par godina smatralo se kako će sve manji broj mladih koristiti društvene mreže i da će Facebook imati sličnu sudbinu kao MySpace. Što očito nije slučaj.

Broj aktivnih korisnika Facebooka i dalje raste i to bržim tempom nego, na primjer kod Twitter-a, iako već ima skoro pet puta više korisnika od njega. Sve u svemu, institucionalni investitori konačno su dionicama Facebooka dali mjesto koje zaslužuju, uz spoznaju kako će Facebook očigledno opstati duže vremena na financijskom tržištu nego što se itko nadao. Pored institucionalnih, i pojedinačni investitori sve više ulažu u dionice Facebook-a.

Od početka godine do danas, dionice Facebook-a su porasle preko 9%, a prema analitičarima Financial Times-a, tijekom ove godine vrlo lako bi mogle narasti dodatnih 20%.

Fortrade Ltd je autoriziran i reguliran u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.
Ugovori za razliku u cijeni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na financijski leverage i nose visoku razinu rizika za Vaš kapital jer cijene mogu brzo postati nepovoljne za Vas. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i stoga morate biti sigurni da ste razumjeli rizike, a potražite i neovisan savjet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, tražbinu niti transakciju, glede bilo kojega financijskog instrumenta. Gubici mogu nadmašiti Vaše depozite i od Vas bi se mogle očekivati dodatne uplate. Fortrade ne prihvaća bilo kakvu odgovornost za bilo kakvu uporabu ovih komentara niti za posljedice koje iz toga mogu proisteći. Ne daje se nikakvo uvjeravanje niti jamstvo za točnost ili potpunost ovih podataka. Slijedom toga, svaka osoba koja postupi prema njima, radi to u potpunosti na vlastiti rizik.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr