Ponuda poslova

Zapošljavaju Metro Cash & Carry, Fina, Pepco... Prijavite se na vrijeme!

Foto: Thinkstock
posao
Foto: Thinkstock
posao
Foto: Thinkstock
posao
Foto: Thinkstock
posao
31.10.2019.
u 11:53
Multinacionalna kompanija METRO Cash & Carry traži poslovođu svih odjela neprehrane/ prehrane – Floor Manager (m/ž) na Jankomiru
Pogledaj originalni članak

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje, sada redizajniran i u novom ruhu, donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Welmax premium d.o.o. zapošljava u Zagrebu na pozicijama operater u call centru (m/ž), asistent u uredu (m/ž) i prodajni predstavnik (m/ž). Prijave su otvorene do 27.11. Zapošljavaju i umirovljenike za kontakt centar u Šestinama. Za poslove operatera (m/ž) i prodajnog predstavnika (m/ž) potrebni su komunikativni i ljubazni ljudi, a nude se redovita i sigurna fiksna primanja uz vrlo atraktivne bonuse. Saznajte više o uvjetima i prijavite se putem linka.

Salona Palace u Solinu traži voditelja hrane i pića/ F&B managera (m/ž). Očekuje se kandidat s petogodišnjim radnim iskustvom, uslužan i gostoljubiv, fleksibilan, prilagodliv, toča, usmjeren na cilj i gosta, organiziran, kreativan. Potrebno je znanje engleskog jezika, osnovno znanje na računalu i vozačka dozvola B kategorije. Na novom će poslu osobu očekivati organizacija cjelokupnog rada konobara, upravljanje produktivnošću zaposlenika u objektu, sudjelovanje u slaganju cjenika i jelovnika, educiranje konobara i drugo. Prijavite se najkasnije do 4.11. klikom na link.

Multinacionalna kompanija METRO Cash & Carry traži poslovođu svih odjela neprehrane/ prehrane – Floor Manager (m/ž) na Jankomiru. Potrebna znanja su minimalno srednja stručna sprema poželjno ekonomskog usmjerenja, dvije godine odgovarajućeg radnog iskustva, znanje engleskog u govoru i pismu, računalna pismenost, pregovaračke i organizacijske vještine i  drugo. Rok prijave je 11.11. Provjerite opis posla i prijavite se ovdje.

Favorit sportska kladionica d.o.o. zapošljava kandidata na poziciji komercijalni direktor (m/ž) za rad u Zagrebu. Od kandidata se očekuje minimalno pet godina iskustva na sličnoj poziciji, izvrsne analitičke, komunikacijske i pregovaračke vještine, iskustvo u pripremi proračuna, razvijene liderske sposobnosti, odgovornost, inicijativa i djelotvorne vještine pri rješavanju problema. Potrebno je napredno znanje engleskog jezika u govoru i pismu, a prednost je poznavanje ruskog jezika. u Favoritu nude profesionalni razvoj i nagrađivanje vrhunskog učinka, prepoznavanje potencijala, a radi se u dinamičnom okruženju koje potiče kreativnost i inovaciju. Natječaj je otvoren do 3.11., a prijaviti se možete klikom na link.

FINA je vodeća hrvatska tvrtka na području pružanja financijskih i elektroničkih usluga. U potrazi su za novim zaposlenikom na poziciji viši specijalist za strateško planiranje (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Od kandidata očekuju pet godina radnog iskustva, a tri godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima je prednost. Potrebno je aktivno znanje engleskog jezika, poznavanje rada na računalu, proaktivnost i kreativnost te razvijene komunikacijske vještine. Rok prijave je 4.11., stoga aplicirajte odmah.

Keindl sport zapošljava na radnome mjestu administratora (m/ž) u Zagrebu. Traže organiziranu, odgovornu, snalažljivu osobu vještu za računalom, koja ima radnog iskustva na administrativnim poslovima. Posao se sastoji od likvidiranja ulaznih računa, komunikacije s klijentima, usklađivanja dobavljača, poštanskih poslova i drugo. Od kandidata se očekuje srednja stručna sprema upravnog, ekonomskog ili nekog drugog društvenog smjera, sklonost administrativnim poslovima, pedantnost i ažurnost u radu te komunikacijske vještine. Ukoliko vas je posao zainteresirao, prijavite se do 5.11. putem linka.

Pepco zapošljava na poziciji specijalist za informatičku podršku prve razine (m/ž) u Zagrebu. Nude siguran posao i stimulativna primanja, priliku za razvoj i napredovanje, prijateljsku organizacijsku kulturu i popust za zaposlenike. Od nove zaposlene osobe očekuje se pružanje informacijama o funkcioniranju računalne opreme i aplikacija, rješavanje problema koje korisnici prijavljuju putem internog portala ili telefona, instaliranje i konfiguracija računalne opreme i aplikacija i drugo. Ukoliko poznajte procese iz područja ITIL – Service Operations, procese u maloprodaji, imate napredno znanje računalne opreme, aplikacija i operativnih sustava, minimalno jednogodišnje iskustvo na istim ili sličnim poslovima, vrlo dobro govorite engleski jezik i poznajete MS Office, prijavite se najkasnije do 6.11. Prednost donosi poznavanje slovenskog jezika. Aplicirajte odmah.

Međunarodna grupacija Kühne & Nagel d.o.o. u potrazi je za prodajnim referentom (m/ž). Mjesto rada je Sveta Nedelja. Uvjeti za ovaj posao su završen preddiplomski studij ili srednjoškolsko obrazovanje u relevantnom području, jake interpersonalne i komunikacijske vještine te vještine prezentiranja, uvjeravanja i pregovaranja, poznavanje operativnih procesa u zračnom, pomorskom i cestovnom prijevozu, motiviranost i dvije do pet godina iskustva u prodaji. Posao uključuje razvijanje trenutne i buduće suradnje s postojećim i novim kupcima, primjenjivanje specijaliziranih znanja u odnosu na cestovni, zračni ili pomorski prijevoz, pripremanje i vođenje posjeta, pregovora i prezentacija, rješavanje eventualnih nezadovoljstava kupaca i drugo. Natječaj je aktivan do 4.11., a prijavite se ovdje.

Reta d.o.o. traži izvršitelja za radno mjesto komercijalist (m/ž) u središnjoj Hrvatskoj, Karlovcu, Primorsko – goranskoj županiji i Istarskoj županiji. Posao se sastoji od redovitih odlazaka na teren s ciljem promocije i prezentacije proizvoda, proaktivnog istraživanja tržišta i planiranja pristupa kupcima u cilju povećanja i profitabilnosti prodaje, ugovaranja, naručivanja i realizacije prodaje i drugo. Željeni kandidat treba imati poželjno dvije do tri godine radnog iskustva, biti organiziran, komunikativan i usmjeren k timskom radu, aktivno koristiti računalo i imati vozačku dozvolu B kategorije. Poznavanje engleskog jezika je poželjno, ali nije uvjet. Tvrtka nudi službeno vozilo, laptop i mobitel. Prijavite se najkasnije do 10.11. putem linka.

Kruna Trade d.o.o. traži samostalnog računovođu (m/ž) i više prodavača u multibrand trgovinama (m/ž) u Splitu. Prijave su otvorene do 20.11.  Za posao računovođe (m/ž) potrebno je minimalno jednogodišnje radno iskustvo, visoka stručna sprema, poznavanje zakonskih propisa i porezne regulative, poznavanje rada u MS Office-u, samostalnost u radu. Ukoliko vas zanima pozicija prodavača (m/ž), Kruna Trade nudi stimulativnu plaću s bonusima, mogućnost napredovanja na poziciju voditelja smjene ili dućana, stimulativne radne uvjete, redovna primanja. Traže iskusne osobe, koje imaju izražene prodajne vještine i komunikativne su. Zainteresirani kandidati mogu se prijaviti ovdje.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.