Centar u Zaprešiću

Zagrebačka pivovara ulaže 38 milijuna kn

Foto: PD
Zagrebačka pivovara ulaže 38 milijuna kn
21.11.2014.
u 16:15
Novi centar osigurat će potrebne uredske kapacitete regionalnog centra prodaje i pratećih službi
Pogledaj originalni članak

Zagrebačka pivovara otvorila je radove na logističkom, distributivnom i komercijalnom centru u Zaprešiću, investiciji vrijednoj 38 milijuna kuna. Važnost tog ulaganja za Zagrebačku pivovaru istaknuo je predsjednik njezine uprave Sergej Jeskov.

– To je korak bliže našem konačnom cilju stvaranja najfunkcionalnijeg centra jedne kompanije u sklopu FMCG industrije na domaćem tržištu – rekao je Jeskov.

Centar će na površini od 43.128 četvornih metara centralizirati logističke kapacitete Zagrebačke pivovare te služiti kao distributivno središte za područje cijele Hrvatske. Osigurat će potrebne uredske kapacitete za regionalni centar prodaje i njezine prateće službe.

Njegov kapacitet omogućit će skladištenje svih proizvoda, ambalaže i reklamnih materijala Zagrebačke pivovare pod jednim krovom. Ondje će biti i uredi logistike.

Ulaganjem u taj centar Zagrebačka pivovara ostvarit će vlastiti skladišni kapacitet na vlastitom zemljištu, čime će cijelo područje logistike i distribucije biti centralizirano na jednome mjestu.

>> Žuja osvaja tržište Južne Koreje

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

PK
pavel.kobler@gmail.com
18:34 21.11.2014.

Tako je : logistiku i skladiste u Zapresic a tvornicu ostaviti u gradu ! Tako posluju stranci i nasi vlasnici. Lokacija u Zapresicu bila je predvidjena za tvornicu kako bi se "maknula" iz grada !!!!bravo !!! U ovoj drzavi i gradu moze svatko tko ima novaca raditi sto god zeli!