ZA POHVALU

Za dobre rezultate Pevec zaposlenicima isplaćuje regres od 1000 kuna

Foto: Pevec
Za dobre rezultate Pevec zaposlenicima isplaćuje regres od 1000 kuna
14.07.2016.
u 14:19
Isplatom regresa nastavljen je kontinuitet nagrađivanja zaposlenika za ostvarene poslovne rezultate
Pogledaj originalni članak

Zahvaljujući izvrsnim poslovnim rezultatima koje su zaposlenici Peveca ostvarili u prva četiri mjeseca ove godine, Uprava Pevec d.d. donijela je Odluku o isplati jednokratnog dodatka na plaći za korištenje godišnjeg odmora. Regres u iznosu od tisuću kuna primili su svi zaposlenici Peveca. Isplatom regresa nastavljen je kontinuitet nagrađivanja zaposlenika za ostvarene poslovne rezultate.

- Svaka pohvala Upravi kompanije što misli na svoje radnike. Jako sam sretan da smo svi doprinijeli dobrim rezultatima, ali i činjenici da smo za to nagrađeni – kazao je Dominik Srečić iz prodajnog centra Pevec Sesvete.

Zaposlenici su ove godine već dobili uskrsnicu, a za prošlogodišnje poslovne rezultate isplaćena im je božićnica u iznosu od 2200 kuna te su svi dobili i 30% plaće. Kako je najavljeno, zaposlenike Peveca i ove godine očekuje dodatna novčana stimulacija u prosincu.

>> Pevec: Dobri poslovni rezultati, radnicima božićnica i novčana nagrada

>> Pevec otvara nove trgovine i cilja na milijardu kuna prihoda

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

IC
Icek53
14:44 14.07.2016.

Volio bi vidjet nagrade radnicima iz proizvodnih pogona.