KRAJ SEZONE

Više od 200 hotela čeka upute stožera za slavlje: Slovenci, Nijemci i Austrijanci dolaze na Jadran za blagdane

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
Više od 200 hotela čeka upute stožera za slavlje: Slovenci, Nijemci i Austrijanci dolaze na Jadran za blagdane
15.12.2021.
u 11:52
Najveće turističke kompanije božićne i novogodišnje blagdane dočekat će s dvjesto otvorenih hotela, što je više od petine ukupnog broja i desetak više nego lani. Uz domaće goste mahom se očekuje Slovence, Austrijance i Nijemce, a da bi sve proteklo kako su planirali, u hotelima s nestrpljenjem očekuju mjere Stožera budući da bi, prema dosadašnjima, restorane morali zatvoriti kad otkuca ponoć.

Ovaj sadržaj je dostupan samo za Premium korisnike Večernjeg lista.

Pretplatite se na sadžaj s potpisom.

Mjesečni pristup - 39 kn/mj

Pristup Večernji Premium sadržaju do otkazivanja, mjesečna naplata

  • Prvi mjesec 9 kuna (samo za nove korisnike)
ANALIZA PAPINOG APELA

Kako doći do propovijedi od 8 minuta: Istraživanje u Hrvatskoj pokazalo da su većini propovijedi preduge

Istraživanje Pew centra prije pet godina, koje obuhvatilo gotovo 50 tisuća propovijedi u nekoliko kršćanskih denominacija u SAD-u, pokazalo je kako su propovijedi katoličkih svećenika uvjerljivo najkraće. Prosječna propovijed tako traje oko 37 minuta, dok propovijedi katoličkih svećenika u prosjeku traju 14 minuta. Najduže traju propovijedi crnačkih protestanata (54 minuta), u evangeličkim crkvama traju oko 39 minuta, a u ostalim protestantskim zajednicama oko 25 minuta

Živi i radi u Leipzigu

Legendarni nogometaš otkriva zašto nije igrao za Hrvatsku: 'Ćiro to nikako nije mogao podnijeti'

– Ćiro Blažević nikako nije mogao podnijeti moj repić pa mi je rekao: “Kad se ošišaš, onda ću te pozvati.” Rekao sam: “Ili me zovite ako sam dobar ili me ne zovite ako nisam.” Neki su se igrači ošišali pa su bili pozvani jednom i nikad više. Prihvatio sam poziv Bosne i Hercegovine i branio na devet utakmica. Kasnije sam bio izabran za trenera vratara kada je izbornik bio Safet Sušić.



Komentari 3

WA
WAS
12:34 15.12.2021.

nitko ne dolazi na jadran.....Hrvatska je i dalje visokorizicno podrucje...svi koji se vracaju nazad u Njemacku...idu u 14 dana u karantenu ......vrijeme u karanteni nije placeno !!!

Avatar Virus.1984
Virus.1984
14:10 15.12.2021.

Nema više smrtonosnog virusa. Eto nama gostiju 🤡

TE
TexWiller
14:07 15.12.2021.

Nadao sam se da će stožer donijeti još neke mudre odluke u profinjenom nizu dosadašnjih - da se proglasi još jedna pobjeda nad koronom i kako u RH nema korone niti testiranja u sljedećih 15 dana, tako da svi stranci mogu slobodno doći proslaviti kod nas. A onda tamo iza 1.1., 2.1. kad se stranci pređu GP Breganu, nas domaće opet sve pozatvaraju, zatvore trgovačke centre (jer će se PDV sad u prosincu preliti u državnu kasu), i onda da opet krenu dramatični novinski naslovi s kapacitetima, rapidnim rastom brojeva, vojnim šatorima koji više ne stanu pred KBC Dubrava nego se šire i po ZOO-u, itd.itd...