Ugovor sa Švicarcima

Đuro Đaković gradi fermentore vrijedne 15 milijuna kuna

Foto: Ivica Galović/PIXSELL
Đuro Đaković gradi fermentore vrijedne 15 milijuna kuna
03.05.2017.
u 13:55
Oprema će biti isporučena u Italiju u sklopu projekta izgradnje najvećeg europskog postrojenja za preradu organskog otpada, godišnjeg kapaciteta 100 tisuća tona
Pogledaj originalni članak

Đuro Đaković dobio je značajan posao u jakoj konkurenciji izvoznog tržišta. Industrijska rješenja, tvrtka iz sastava slavonskobrodske grupacije, sa švicarskim su naručiteljem potpisala ugovor o izradi fermentora za anaerobnu razgradnju u vrijednosti od 15 milijuna kuna.

Oprema će biti isporučena u Italiju u sklopu projekta izgradnje najvećeg europskog postrojenja za preradu organskog otpada, godišnjeg kapaciteta 100 tisuća tona, iz kojeg će se proizvoditi bioplin i visokokvalitetni kompost.

– Anaerobna razgradnja učinkovita je i ekološki prihvatljiva tehnologija uporabe energije iz biorazgradivog organskog otpada. Vjerujemo kako je ovo tek početak dugoročne suradnje sa švicarskim naručiteljem – kažu u Đuri Đakoviću.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.